Hakkımızda

Biz kimiz?

M.Ş.R Otomotiv

M.Ş.R Otomotiv, müşterilerin beklentilerinin üzerinde kaliteli, sağlam, iyi ürün üretmek ve tedarik etmek amacıyla 2005 yılında, Bursa’da kurulmuştur.

M.Ş.R Otomotiv olarak biz, kurulduğumuz günden buyana otobüs ve minibüs tipi araçların dizaynında ihtiyaç duyulan her türlü yedek parça teminini en iyi şekilde sağlamayı hedef haline getirdik.

Kaplamalar, koltuk, her türlü araca göre cam, otomatik kapı sistemi, elektrikli kayar basamak, krom aksesuarlar, perde, iç aydınlatmalar, okuma lambaları ve iç mekan döşemesi gibi bir çok ürünle müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaktayız.

Ayrıca, Volkswagen Crafter ve Renault Master Ana Sanayisi’ne orjinal bagaj sistemi tasarımlarıyla hizmet vermekle birlikte, istenilen ölçülerde ve opsiyonlarda 15 farklı ülkeye de bagaj sistemi ve yedek parça ihracatı yapmaktayız.

M.Ş.R Otomotiv olarak amacımız, dünya üzerinde müşterilerimiz için en iyi üretici ve tedarikçi olup daha da iyi işler başarmaktır.

Misyon

Türkiye’nin otobüs ve minibüs tipi araçların dizaynı sektöründe, faaliyetlerimizi müşterilerimize “en kaliteli olanı”  ulaştırılabilir kılma misyonuyla sürdürüyoruz.

Sektörümüzde yüksek kaliteli ürünleri üretmeye odaklanarak sürdürülebilir ve kontrollü bir gelişme elde etmeyi amaçlıyoruz.

Pazardaki konumumuzu güçlendirmek amacıyla araştırma ve geliştirmeyle bu alandaki kararliligimizi bugün olduğu gibi gelecekte de sürdüreceğiz.

Vizyon

Başarılı ihracat faaliyetleriyle sadece kendimizin degil, Türkiye’nin de ihracat haritasını genişletmeye devam ederken, şirketimizin büyüme hedefine katkı sağlamayı, hâlihazırda var olan portföyümüze yeni ürünler ekleyerek pazara yakınlığımızı sürdürmeyi amaçlıyoruz.

Mşr Otomotiv

Otobüs & Minibüs Dizayn çözüm ortağınız

Uzman personelimiz projenize en uygun çözümleri ve ürünleri tavsiye edecektir. 

Geniş ürün yelpazesi ile yanınızdayız.

Müşterilerimize tasarımlarında yardımcı olmak için ürünleri alternatifli olmasına özen gösteriyoruz.

Scroll to Top